Gå till innehåll

Vi rekryterar lönekonsulter

Kom och jobba i en dynamisk och snabbrörlig miljö!

Petra Pfeiff kan bli din nya chef.

Utvecklande lönekonsulttjänster till Lön Hälsingland

Lön Hälsingland ansvarar för fem hälsingekommuners gemensamma lönehantering: Bollnäs, Hudiksvall, Ljusdal, Söderhamn och Ovanåker. Till vår kundgrupp hör också ett femtontal kommunala bolag och förbund. Arbetet med att skapa en helt ny löneorganisation och införa nya arbetssätt påbörjades 2022 och kommer att vara genomfört under 2024.

Vi är både systemutvecklare och lönekonsulter och tillsammans är vi ungefär 35 personer. Varje månad producerar vi 17 000 löner, så ett digitaliserat arbetssätt över kommungränserna är en förutsättning för att vi ska lyckas. Nu söker vi dig som vill jobba i en organisation med tillväxttempo, där du får vara delaktig i att utveckla något nytt.

Om dig

Du är en erfaren och gärna utbildad lönekonsult med några års erfarenhet från näringslivet, kommunal eller statlig verksamhet. Hos oss är egen drivkraft och engagemang viktiga egenskaper. Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba i Personec P och Medvind.

Då du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt, värdesätter vi också att du är en duktig kommunikatör med hög servicemedvetenhet. Du är digitalt intresserad, ser nyttan med att effektivisera och är inte främmande för nya arbetssätt.

Vidare är du serviceinriktad och uppskattar ett nära teamwork. Som lönekonsult hos oss arbetar du utifrån tydliga deadlines, därför kan arbetsbelastningen variera under månaden vilket ställer höga krav på proaktivitet samt tidsplaneringsförmåga.

Vi tror att du uppskattar ett tydligt och inkluderande ledarskap. Här är det medarbetarna som har tagit fram de gemensamma ledorden: Glädje, engagemang och utveckling.

Är du en individ som är van vid att ta mycket eget ansvar samt trivs i en dynamisk och snabbrörlig miljö så kan du vara personen vi söker.

 

Kvalifikationer

 

  • Lönekonsultutbildning eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig.
  • Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
  • Gärna erfarenhet som lönekonsult.

 

Villkor

 

  • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
  • Omfattning: 100%
  • Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
  • Placering på valfri ort: Bollnäs, Hudiksvall, Ljusdal, Ovanåker eller Söderhamn.
  • Individuell lönesättning.

 

Kontakt

 

Petra Pfeiff, Chef Lön Hälsingland. Telefon: 0278-266 35.

Facklig representant: Carina Olsson, e-post carina.olsson@lonhalsingland.se

 

Sidinformation

Senast uppdaterad:
2 februari 2024
Sidan publicerad av:
Jeannette Waax

Sidfot

Hälsingland kommuners vapensköldar