Gå till innehåll

Utvecklingsorienterad löneekonom till Bollnäs

Är du en erfaren löneekonom med engagemang och drivkraft?


Lön Hälsingland ansvarar för fem hälsingekommuners gemensamma lönehantering: Bollnäs, Hudiksvall, Ljusdal, Söderhamn och Ovanåker. Till vår kundgrupp hör också ett femtontal kommunala bolag och förbund. Arbetet med att skapa en helt ny löneorganisation och införa nya arbetssätt påbörjades 2022 och kommer att vara genomfört under 2024.

Vi är både systemutvecklare och lönekonsulter och tillsammans är vi ungefär 35 personer. Varje månad producerar vi 17 000 löner, så ett digitaliserat arbetssätt över kommungränserna är en förutsättning för att vi ska lyckas. Nu söker vi dig som vill jobba i en organisation med tillväxttempo, där du får vara delaktig i att utveckla något nytt.

Om dig

Du är en erfaren och gärna utbildad löneekonom med några års erfarenhet från näringslivet, kommunal eller statlig verksamhet. Hos oss är egen drivkraft och engagemang viktiga egenskaper.

Då du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt, värdesätter vi också att du är en duktig kommunikatör med hög servicemedvetenhet. Du är digitalt intresserad och ser nyttan med att effektivisera och är inte främmande för nya arbetssätt.

Du har en god förmåga att hantera stora mängder statistik, göra analyser och prognoser samt att kunna presentera dessa på ett pedagogiskt sätt.

Eftersom du kommer att arbeta med både löneadministration, support och ekonomisk analys vill vi att du har tidigare erfarenhet från en liknande roll.

Vi tror att du uppskattar ett tydligt och inkluderande ledarskap. Här är det medarbetarna som har tagit fram de gemensamma ledorden: Glädje, engagemang och utveckling.

Är du en individ som är van vid att ta mycket eget ansvar samt trivs i en dynamisk och snabbrörlig miljö så kan du vara personen vi söker.

 

Kvalifikationer

 

  • Löneekonomutbildning eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig.
  • Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
  • Gärna erfarenhet som lönekonsult.

 

Villkor

 

 

Placering

Minst 3 dagar/vecka i Bollnäs, resten efter överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning.

Kontaktpersoner

Petra Pfeiff, Chef Lön Hälsingland. Telefon 0278-266 35.

Facklig representant Carina Olsson, carina.olsson@lonhalsingland.se.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
7 februari 2024
Sidan publicerad av:
Jeannette Waax

Sidfot

Hälsingland kommuners vapensköldar