Gå till innehåll

Niklas Härdin är vår nya kollega - drömmer om fotboll i Sydamerika

Den 1 april började Niklas Härdin som systemutvecklare hos Lön Hälsingland. Han kommer närmast från en tjänst som administratör på sektor Välfärd i Söderhamns kommun. Där har han haft en bred roll som inneburit att stötta cheferna i deras arbete. Niklas kommer nu att vara en viktig lagspelare hos oss i nästa steg på vår utvecklingsresa.

Hur går dina tankar kring det nya jobbet?

─ Det känns väldigt spännande och intressant. Lön Hälsingland är ju så nytt, det är kul att vara med från början. Jag kommer också ha möjlighet att renodla mitt teknikintresse, där systemkunskap i Medvind är min specialitet.

Niklas gick ut i arbetslivet direkt efter gymnasieskolan. Nu är han 31 år och fortfarande trogen hemorten Söderhamn. Han nämner PPM som en av sina tidigare arbetsgivare. I september 2016 blev han anställd av kommunen.

Hur är du som kollega?

─ Lättsam! Jag är bra på att ta folk och läsa av människor. Jag gillar att skämta och lätta upp stämningen, men på ett bra sätt. Ingen ska känna sig obekväm. Och…det här får jag säkert äta upp…men jag är aldrig sjuk. Kommer alltid till jobbet!

Om du fick förverkliga en dröm?

─ Det skulle vara att åka till Sydamerika och titta på fotboll där. Det vore otroligt kul.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
3 april 2023
Sidan publicerad av:
Jeannette Waax

Sidfot

Hälsingland kommuners vapensköldar